Nu hvor der alligevel er fokus på de bryster

Så vil jeg lige slå et slag for en god ammebh. Jeg har nævnt det før, men Carriwell er helt klart den bedste ammebh jeg har prøvet. Jeg er ikke den eneste der synes det ;-)
 photo a8dfea38-909e-42f5-80a5-2135b65ac54b_zpsea6b9b08.jpg
 photo 640daf16-abd2-417a-b3dd-5d72cca9fb76_zps282279f4.jpg
Så jeg blev meget glad, da der dukkede en pakke op fra Strut med en sort Carriwell ammebh. Og så endda en ny model som har indlæg (der kan tages ud), og derfor støtter gajolerne godt.
 photo abb4df49-4b0f-478d-8af3-67f2ee4e25f4_zps5a42f01e.jpg
På billedet kan i foruden mine skønhedspletter se lidt af ammebhen MEN også et mærke under armhulen (det brune), som er kommet efter et par dages brug af H&Ms (!) ammebher. Der sidder en irriterende bøjle i siden, som giver mig de skide mærker, og de er nu kylet i skraldespanden. Ellers er er der ingen bøjler, for det dur jeg ikke til. Jeg ejer faktisk ikke en bøjlebh. Måske det bliver en nødvendighed når amningen er lagt på hylden, og gajolerne nok er mere sydpå, så kan det da godt være at jeg tyr til bøjlebher ;-)

BHen er en gave der er ramt spot-on, og der har ikke været nogle krav om dette indlæg, men jeg synes dog alligevel det var på sin plads :-) Så tusind tak Stine!

Strut har en fysisk butik i København samt en webshop, hvor der foruden gode ammebher sælges vente- og ammetøj, som er særligt udvalg. Elsker at de særligt udvælger tøj som er graviditets- og ammevenligt, uden det nødvendigvis behøver at være et mammamærke. De sælger bl.a. tøj fra Ganni og Soft Gallery.

Til jer gravide, så er der gratis jordemoderbesøg i Strut torsdag d. 31. oktober, hvor der vil være oplæg om fødselsforberedelse og fødsel. Læs evt. mere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *